Retraites

Tijd voor jezelf om uit te rusten, te helen wat om aandacht vraagt en om terug te keren naar jouw kern, wie je werkelijk bent; vrij en compleet! Met de retraites biedt Free your Essence je een onvergetelijke reis naar binnen.

Alle retraites die hier aangeboden worden zijn zo ontworpen en samengesteld om diepe heling, ontspanning en persoonlijke transformatie mogelijk te maken. Een proces dat begint in de retraite en verder gaat lang na dat je terug bent in het dagelijks leven.

De plek

Het is essentieel om tijd voor jezelf te nemen op een plek die ontworpen is om jouw proces van zelfrealisatie, van Zijn wie je werkelijk bent volledig te ondersteunen. Daarom worden de retraites in het retraitecentrum Mandali in Italië gegeven. Omdat ik de oprichters van Mandali persoonlijk ken en omdat ik betrokken was bij de ontwikkeling van de missie en visie van Mandali, weet ik dat Mandali het ideale centrum is voor de retraites van Free your Essence. Mandali is zo ontworpen en georganiseerd dat het je uitnodigt om je te ontspannen en te landen in Jezelf. De rust en de stilte, het prachtige uitzicht over Lago d’Orta meer, het heerlijke gezonde eten en de schitterende faciliteiten en kamers weerspiegelen en ondersteunen de vrije unieke Zelf dat je bent.

Kijk hieronder voor de aankomende retraites.

 

Aankomende retraites

Natuurlijk ontspannen in Zijn

31 augustus t/m 4 september 2020